Shoqata humanitare, Fondi “Ndihmë të varfërve” me rastin e festave të muajt Maj, organizon turne humanitar në futboll të vogël dhe aktivitete të ndryshme në Borgen skole në Asker më datën 26 dhe 27 maj 2012 nga ora 09:00 deri në orën 15:30. Turneu do te mbahet jashtë në fushe adekuate.

Të interesuarit për pjesëmarrje ju lutem të kontaktoni organizatoret, informatat kontaktuese i gjeni në anën e djathtë.

Ju mirëpresim!

Programin e turnirit mund ta shkarkoni nga ketu. Adresa: Borgen skole, vardefaret 4, 1388 Borgen, Asker


Vis større kart
 

Organizatoret

Të interesuarit për pjesëmarrje ju lutem kontaktoni njërin nga organizatoret më poshtë për me shumë informata:

Blerim Gjoni

(+47) 928 62 781
blerim.gjoni@ndihmo.no

Arben Vranovci

(+47) 454 01 377
arben.vranovci@ndihmo.no

Bedri Bashota

(+47) 908 40 360
bedri.bashota@ndihmo.no

Bajram Salihi

(+47) 482 88 842
bajram.salihi@ndihmo.no

Naser Xani

(+47) 932 49 166
naser.xani@ndihmo.no